Om iforkant

iforkant er et konsulentselskap som ledes og eies av Petter Ohrem.
Petter Ohrem er utdannet pedagog med 15 års erfaring fra undervisning og de siste 16 årene som konsulent i det private næringsliv. Fra 2013 har han jobbet primært som HR- Manager, men også gjennomført flere oppdrag som kursutvikler og kursholder innen ulike bransjer som båt, bil, varehandel, IT, byggevarehandel og forsikring. Petter Ohrem har hele sitt liv jobbet med å utvikle mennesker, enten i skole, organisasjonsliv eller i næringslivet.
Han har lang erfaring som trener, organisator og motivator.

iforkant har:
- 31 års erfaring fra arbeidslivet
- Lang erfaring i gjennomføring av utviklingsprosesser
- Høy kompetanse om hvordan mennesker lærer og endrer seg
- Lang og god erfaring med prosessarbeid
- Et klart mål om forbedring av kundens resultat

iforkant tilbyr:
- Lederutvikling
- Utvikling av selgere og kundebehandlere
- Trening i hvordan kommunisere tydelig – både skriftlig og muntlig
- Utvikling og endring av atferd og kompetanse
- Rekrutteringsbistand
- Personlighetsanalyse – DISC
- Endringskompetanse

Hva sier kundene om iforkant:
GIPLING AS (Byggmakkerkjeden i Nord- Trøndelag) har i flere år hatt gleden av å benytte Petter Ohrem til å trene våre ledere og selgere.
Ohrems måte å involvere, engasjere og motivere oss alle, samt å relatere innholdet i treningene til den hverdagen som preger oss i byggevarebransjen, er meget god. Ohrem har skreddersydd opplæringa etter vårt ønske samt at han har gjort et omfattende forarbeid for å lære seg bransjen, og dette kommer alle til gode i treningssammenheng. Deltagerne på kursene er meget godt fornøyd med både form og innhold og vi ser at vi utvikler bedre selgere og ledere gjennom denne opplæringsformen. Dette er trening med mening.
For GIPLING-gruppen
Anne Marthe Høgsnes
Markedssjef og Opplæringsansvarlig

Brunswick Marine in Norway.
Ohrem leverer kurs av høy kvalitet, med rett innhold. Han er engasjert og informert, profesjonell og strukturert. Kursene har inspirert og motivert daglige ledere, kundemottagere og mekanikere. Mange av våre verksteder har nå også fått høyere inntjening. Kursene har truffet blink hos Wave og WaveTech.
Terje Skredsholt
Produktsjef
Brunswick Marine in Norway
iforkant vet at veien til suksess og bedre resultat går fra gode forberedelser til trening og gjennomføring. Hvis du ønsker å forbedre resultatene i bedriften, øke inntjeningen, utvikle deg og dine medarbeidere, ta kontakt med iforkant.