Hvordan vi jobber

Vil din bedrift forbedre resultatene sine?
Øke inntjeningen?
Vil du utvikle deg?
Tror du at trening gjør deg bedre?
Tror du det er mulig å endre atferd gjennom riktig trening og veiledning?
Ønsker du å finne ut om dine ansatte har den riktige kompetansen?

iforkant hjelper deg med dette.

Gjennom kunnskap om din bransje, dine utfordringer, dine kunder og dine behov, starter vi en utvikling som vil gi meget gode resultater. For å oppnå dette må du trene og det er det vi hjelper deg med. Vi bruker ikke flotte fraser og ord du ikke forstår. Vi jobber med det grunnleggende. Hvordan bli en bedre leder? Hvordan bli en bedre selger? Hvordan bli best på service?

Hvordan skape trivsel blant de ansatte som igjen smitter over på kundene. Dette krever arbeid over tid og motivasjon til endring hos den det gjelder. Vi trener der du er. Ikke i dyre kurslokaler. Dermed slipper du å ta medarbeiderne dine ut av produksjon.

Les hva Gipling AS (Byggmakker i Nord Trøndelag) sier i sin referanse: ... Ohrem har skreddersydd opplæringa etter vårt ønske samt at han har gjort et omfattende forarbeid for å lære seg bransjen. (Les mer under referanser).

Det betyr flere fornøyde kunder, bedre inntjening, større omsetning, bedre arbeidsmiljø og også mindre sykefravær.

Høres dette utrolig ut? Det er ikke det. Ta kontakt med iforkant, så viser vi deg hvordan dette er mulig. Ikke koster det mye heller. iforkant er et lite selskap og vi trenger ikke operere med høye honorarer slik de store konsulentselskapene gjør.

Kvaliteten på det vi leverer derimot, er meget god.

Ta kontakt for et uforpliktende møte og du vil raskt oppdage dette.